اول «به» رسیده و شیرین ایرانی که بو و مزه فوقالعادهای داره بخرین و خوب بشورین تا پرزهای روش از بین بره، بعد با رنده درشت خلالش کنین.
خلالها روی شوفاژ یا بخاری بذارین تا خشک بشه، بعد خلالها رو تو ماهیتابه داغ بو بدین تا قهوهایرنگ بشه، بعد بههای بوداده و خنک شده رو تو ظرف دربسته شیشهای نگهداری کنین.
تهیه دمنوش
به ازای هر نفر حدود یک قاشق غذاخوری «به» بوداده رو تو یک لیوان آب جوش بریزین و بذارین ۲۰ دقیقه روی بخار دم بکشه.
چند نکته
افزودن کمی زعفران فواید و رنگ و مزهی این دمنوش رو تقویت میکنه.
«به» شیرین نیازی به شیرینکننده نداره. در صورت لزوم بعد از کمی خنک شدن بهش کمی عسل اضافه کنین.
1399-10-30